notice board


**********************************************************************

30 julai 2011


~ pre-order inner custom made dibuka mulai 1 ogos hingga 14 ogos. buat tempahan anda sekarang. deposit 50% sahaja.

**********************************************************************

order form

Name:
Email Address:
Address:
Phone No:
Code & Quantity:
Payment Method: Maybank
CIMB
Comment/Enquiry:

This contact form was created by Freedback.

FAQ

1. kalau buat order hari ni bila boleh terima barang?

~ setiap order yang diterima akan dipos kepada pembeli sehari selepas bayaran diterima..lambat bayar lambat la dapat barang..

2. awak hantar guna pos apa?

~ zhaneezstyle menggunakan perkhidmatan poslaju dan pos ekspres..tapi kalau takut barang tak sampai sila pilih poslaju..tapi kena cas mahal sikit la..

3. anak tudung zhaneez dari kain jenis apa? lycra ke?

~ anak tudung zhaneez tak guna kain lycra..anak tudung zhaneez diperbuat daripada kain jersey good quality..bukan jenis yang mudah hancur bila ditarik tu..untuk anak tudung zhaneez printed kami gunakan kain lycra..

4. kalau barang yang saya order tak sampai walaupun da bayar macam mana?

~ tanggungjawab kami terhadap barangan yang dipesan terhad sehingga anda menerima track number daripada kami..selepas menerima track num, pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas barangan tersebut lagi..

5. saya berminat nak beli borong..mahal tak?

~ harga borong yang pihak kami tawarkan adalah sangat rendah..sesuai dengan status barangan tersebut iaitu custom made..untuk lebih lanjut boleh hubungi kami melalui email

6. macam mana nak jadi dealer?

~ boleh email untuk lebih jelas ok

7. beli banyak dapat diskaun tak?

~ memandangkan zhaneezstyle menyediakan tawaran diskaun 10% kepada follower nya maka tiada diskaun diberikan untuk pembelian yang banyak..kalau borong dapat la harga murah lagi..ianya tertakluk kepada budi bicara pihak kami juga

8. kenapa barang zhaneezstyle ni murah2 sgt?

~ harga barangan zhaneezstyle adalah antara yang terendah daripada butik online lain..sebabnya semua barangan zhaneezstyle adalah 100% buatan sy sendiri..so upah jahit da jimat dekat situ..sy tak nak mark up harga tinggi sebab sy cuma ambil kira kos bahan mentah dan sedikit upah jahitan sahaja..mahal kos bahan mentah, mahal la barangnya..